SCHADEHERSTEL

Helaas kan uw auto ook een keer schade hebben. U bent voor schade reparatie bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen de afhandeling met uw verzekering en natuurlijk dat uw auto er weer keurig gerepareerd bij staat. U bent ook van harte welkom voor het taxeren van een schade zodat u een schadebedrag naar uw verzekering op kan geven. Ook de afhandeling met de expert kunnen wij voor u regelen. Uiteraard kunt u bij ons een leenauto meekrijgen.

SCHADE EN VERZEKERING

Als uw verzekeringsmaatschappij u naar een bepaald schadebedrijf stuurt, kom dan ook eens langs bij ons. Wij handelen alle schades van alle verzekeringen af, ook als de verzekeringsmaatschappij anders adviseert. Wij regelen alles voor u zodat u alleen uw gerepareerde auto weer bij ons op hoeft te halen.

Tevens kunnen wij het restylen (=uitdeuken zonder spuiten) voor u verzorgen.

Ruitenreparatie

Een kleine beschadiging in een gelaagde voorruit hoeft niet te betekenen dat de ruit vervangen dient te worden. Kleine beschadigingen in de voorruit kunnen vaak nagenoeg onzichtbaar gerepareerd worden. U doet er goed aan zo spoedig mogelijk na de inslag langs te komen. Zo voorkomt u inwerking van vocht en vuil waardoor de ruit kan scheuren.

RUITVERVANGING

Indien de ruitschade niet gerepareerd kan worden of wanneer de beschadiging in het gezichtsveld van de bestuurder zit, is ruitvervanging de enige veilige oplossing. Het vervangen van een autoruit vereist specialistische kennis. Wij werken met hoogwaardige materialen en goed getrainde vakmensen die u graag van dienst zijn met het monteren met een nieuwe ruit.
Waar dient het glas in de auto eigenlijk allemaal voor?

Een voorruit van een auto lijkt een heel vanzelfsprekend onderdeel. Toch komt er wel wat meer bij kijken dan dat de ruit er alleen voor een goed zicht naar buiten in de auto zit.

Het glas in een auto is gemaakt van een speciaal gehard glas. Dit zorgt er voor dat de voorruit bijdraagt aan de stijfheid van de carrosserie en dus een onderdeel is van de constructie van de auto. Daarom is het ook erg belangrijk om de ruit in een goede conditie te hebben omdat een kleine beschadiging al voor een probleem kan zorgen .

Tegenwoordig zijn veel auto’s ook uitgerust met een zogenoemd panoramadak. Hier geldt hetzelfde voor als voor de voorruit. Het is een deel van de constructie van de auto en dus moet een eventuele beschadiging gelijk gemaakt worden.

Ook zijn veel auto’s tegenwoordig uitgerust met een speciale warmtewerende voorruit. Dit zorgt er voor dat het zonlicht wat de auto binnenkomt, extra gefilterd wordt waardoor de temperatuur binnenin de auto minder hard oploopt. Dit is niet hetzelfde als ”getint” glas, maar is een speciale coating wat tussen het glas is aangebracht.

Sommige auto’s hebben ook de optie voorruitverwarming. Dit is hetzelfde principe als bij de achteruitverwarming, namelijk dat er minuscule ijzerdraadjes tussen de twee lagen van de voorruit geplaatst zijn, zodat bij vorst de voorruit gelijkmatig opgewarmd wordt en de ijslaag snel verwijderd is.

Waarom kiezen voor autobedrijf Hardeman in Veenendaal?

Liefde voor het vak

Advies voor onderhoud en aankoop

Lid van de BOVAG

Specialist en liefhebbers van Alfa Romeo

Jarenlang een begrip in Veenendaal en omstreken

Liefde voor het vak

Honderden tevreden klanten

Persoonlijk contact

Bezoekadres
De Smalle Zijde 33
3903 LM Veenendaal
Info@berthardeman.nl

Telefoonnummers
Receptie: 0318 - 52 37 65
Maurits: 06 - 427 826 84
Bert: 06 - 514 523 38

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag 08:00 - 17:30                 Zaterdag       10:00 - 16:00 Zondag gesloten

 

Bert
06 - 514 523 38

Maurits
06 - 427 826 84

Werkplaats
Maandag t/m vrijdag 08:00 - 17:00

Open chat
WHATSAPP ONS!
Hallo! 👋
Kunnen wij u ergens mee helpen?