ONDERHOUD & REPARATIE

Niets zo vervelend als een auto die je in de steek laat. Om dit te voorkomen is onderhoud heel belangrijk. Je zou kunnen besparen op onderhoud maar dat houdt een risico in. Hogere kosten voor reparatie, kans op pech maar ook de veiligheid kan in het geding komen. Een goed onderhouden auto levert bij inruil meer op en is meestal makkelijker te verkopen. Moderne auto’s zijn daarnaast ook erg gevoelig voor tijdig onderhoud. Dit komt heel precies en mag alleen met de juiste onderdelen/olie uitgevoerd worden om grote motorschade te voorkomen. Let daarom goed op de onderhoudsindicator in de auto en maak op tijd een afspraak, eventueel in combinatie met de APK.

Werkplaats

Wij beschikken over een uitgebreide eigen professionele werkplaats, waar onze monteurs dagelijks met plezier uw auto onderhouden. De werkplaats is ingericht met alle apparatuur die aan de huidige moderne eisen voldoet. Ook op het gebied van elektronica en software staan we voor u klaar.
Hybride en elektrische auto’s zijn ook van harte welkom in onze werkplaats. U krijgt als klant standaard BOVAG garantie op de reparaties die wij uitvoeren en een afspraak maken in onze werkplaats gaat snel en eenvoudig. Online of via de telefoon, we verwelkomen u graag.

Onderhoud en onderhoudsboekje

Een moderne auto is gevoelig voor juist en tijdig onderhoud. Vanwege milieueisen worden motoren steeds geavanceerder en de onderhoudscondities veranderen ook. Het houdt tegenwoordig ook niet op met mechanisch onderhoud maar ook de software van de auto moet regelmatig bijgewerkt worden.

Mechanisch onderhoud gaat over alle zaken die op en aan een auto bevestigd zitten. Zo moet de olie van het motorblok regelmatig ververst worden en moeten de banden vervangen worden als deze versleten zijn. Ook heeft het aircosysteem op gezette tijden onderhoud nodig en worden andere vloeistoffen als remolie ook regelmatig ververst.

Een auto bevat ook steeds meer computers die onderhoud nodig hebben in de vorm van een software update. Dit kunnen updates zijn van de motor ECU maar ook kaartupdates van het navigatiesysteem. Tijdige updates zorgen er voor dat het systeem goed blijft functioneren

Vroeger was het standaard om het onderhoudsboekje in te vullen na een onderhoudsbeurt. Tegenwoordig is dit niet zo vanzelfsprekend meer door de komst van het digitale onderhoudsboekje. Hier wordt via de website van de fabrikant op bijgehouden welke service beurten de auto gehad heeft. Wij kunnen dit voor veel merken voor u verzorgen

 

 

Waarom kiezen voor autobedrijf Hardeman in Veenendaal?

 Liefde voor het vak

Advies voor onderhoud en aankoop

Lid van de BOVAG

 Liefhebbers van Alfa Romeo

 Jarenlang een begrip in Veenendaal en omstreken

Profesioneel opgeleide medewerkers

Honderden tevreden klanten

Persoonlijk contact

Bezoekadres
De Smalle Zijde 33
3903 LM Veenendaal
Info@berthardeman.nl

Telefoonnummers
Receptie: 0318 - 52 37 65
Maurits: 06 - 427 826 84
Bert: 06 - 514 523 38

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag 08:00 - 17:30                 Zaterdag       10:00 - 16:00 Zondag gesloten

 

Bert
06 - 514 523 38

Maurits
06 - 427 826 84

Werkplaats
Maandag t/m vrijdag 08:00 - 17:00

Open chat
WHATSAPP ONS!
Hallo! 👋
Kunnen wij u ergens mee helpen?